Gyors cégalapítás

Kft. alapítás

KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ALAPÍTÁSA

Az alapítás összköltsége 20.000,- forint. 

Abban az esetben, ha irodánkat bízza meg cége könyvelésével, az ügyvédi költséget (20,000 Ft.) átvállaljuk. 

Az összeg tartalmazza az illetéket, tulajdoni lap költségét, azonosítási díjat, az okiratszerkesztés és jogi képviselet díját, tehát minden alapítással kapcsolatos költséget. A költségkalkuláció egyszerűsített eljárásra vonatkozik.

Az alapítás teljes folyamata nagyjából 1-5 munkanapot vesz igénybe sürgősségtől függően.

Amennyiben egyszemélyes gazdasági társaságot szeretne létrehozni, úgy a korlátolt felelősségű társasági forma erre is lehetőséget biztosít.

A Kft. minimális jegyzett tőkéje hárommillió forint. 

Főbb előnyei: Az egyéni vállalkozáshoz és a betéti társasághoz képest a társaság magasabb presztízsű, valamint a korlátolt felelősség.

 

Hátrányai: Egyéni vállalkozásnál drágább alapítás, betéti társaságnál viszonylag költségesebb működtetés és megszüntetés.

Már több mint 19 éve...

19

Tapasztalat, megbízhatóság

Irodánk 2000 május óta foglalkozik ügyviteli szolgáltatásokkal, cégalapítással valamint cégek módosításának, megszüntetésének lebonyolításával illetve számviteli tevékenységgel, adózási tanácsadással.

CÉGALAPÍTÁS, TAPASZTALAT, MEGBÍZHATÓ HÁTTÉR

A cégalapításon kívül vállaljuk cégének ügyvitelét, jogi és számviteli hátterének biztosítását a társaság megszületésétől az esetleges, remélhetőleg időben nagyon távoli megszűnéséig. Az eltelt idő alatt kialakítottuk az Ön számára legkényelmesebb, egyidejűleg leggyorsabb, biztonságos és kiszámítható cégalapítási szolgáltatást, ügyvitelt. Cégek alapítása, módosítása sürgős esetben akár egy nap alatt lebonyolítható. Legyen szó akár cégének átalakulásáról más társasági formába, akár végelszámolásról, állunk rendelkezésére.

Cége számviteli teendőit képzett szakembereink segítségével látjuk el. Tanácsainkért , tevékenységünkért felelősséget vállalunk.

Társadalmi szerepvállalásunk keretében az SOS Gyermekfalvakat támogatjuk.

CÉGALAPÍTÁS infó


CÉGALAPÍTÁS CÉGMÓDOSÍTÁS, VÉGELSZÁMOLÁS

Kiszámíthatóság. Biztonság. Pontosság.

Legyen kezdő vállalkozó, vagy rutinos cégtulajdonos, irodánk cégügyi szolgáltatásai minden bizonnyal elégedetté teszik majd Önt is.
Kedvezményes ajánlataink keresse oldalunkon!

KÖNYVELÉS, BÉRSZÁMFEJTÉS, ADÓTANÁCSADÁS

Irodánk 2000 május óta foglalkozik számviteli szolgáltatásokkal.

Vállaljuk cége számviteli hátterének biztosítását a társaság megszületésétől megszűnéséig.

ÜGYVÉDI IRODA SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CÉGSZOLGÁLTATÁSOK

Több, mint egy évtizede foglalkozunk ügyviteli szolgáltatásokkal, többek között székhelyszolgáltatással.

Nem szerepeltünk - nem is fogunk - a hírekben, irodánk nem cégtemető. Korrekt társaságok számára nyújtunk magas színvonalú szolgáltatást.

ITTHON ÉS KÜLFÖLDÖN SZÁMÍTHAT RÁNK MINDENHOL

Szinte bárhol. Gyorsan. Hatékonyan.

Cégek alapítását és menedzselését vállaljuk a világ számos pontján, ahol irodánkéhoz hasonló színvonalú szolgáltatásokkal támogatjuk Önt.
Tájékozódjon lehetőségeiről a nemzetközi cégalapítás menü alatt.