24már 24 éve
számíthat ránk
ONLINE cégalapítás
! Személyes megjelenés nélküli ONLINE cégalapítás SKYPE távazonosítással

Könyvviteli szolgáltatások, bérszámfejtés

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás

Véleményünk szerint a könyvviteli szolgáltatás célja nemcsak a hivatalok részére történő adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítése, hanem a sokrétű informálás a vállalkozás vezetése felé, illetve a cég pénzügyi helyzetének folyamatos nyomon követése a kontrolling számára.Könyvelési díj kalkulátor

Könyvelési szolgáltatásunk révén felelősségteljes, szakmailag megalapozott, a legkorszerűbb informatikai háttérrel támogatott munka mellet folyamatos tanácsadásra is számíthat. A könyvelés alapszolgáltatása a főkönyv vezetése és az analitikák. Ezek mellett elkészítjük a törvény által előírt összes bevallását és jelentéseit és azt az előírt határidőig eljuttatjuk a megfelelő közhivatalokhoz. Szolgáltatásunk része az év végi beszámolók elkészítése, amelyet igény esetén társaságunk könyvvizsgálója ellenőriz. A megadott határidőig tájékoztatjuk Önt a különböző adó- és járulékfizetési kötelezettségeinek összegéről és kiegyenlítés gyakorlati módjáról.

A könyvviteli szolgáltatás elengedhetetlen része a folyamatos tanácsadás és informálás, amely történhet akár személyesen, vagy akár igénye szerint telefonon vagy e-mailben is felveheti a kapcsolatot az Ön szakmai referensével. Irodánkban magasan képzett és gyakorlott, regisztrált mérlegképes könyvelők állnak rendelkezésére. Teljes erkölcsi és anyagi felelősséget vállalunk munkánkért, cégünk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik, amely téríti az általunk esetlegesen okozott károkat. Irodánk fennállása óta nem volt példa arra, hogy a biztosításunk előnyeit ki kellett volna használnunk.

Amennyiben Ön megtisztel minket bizalmával és úgy dönt, hogy ránk bízza vállalkozása ügyviteli teendőit, abban az esetben tájékozódjon a díjkalkulátor menüpont alatt a várható havi díj mértékéről. Természetesen mivel minden cég más egyedi jellemzőkkel bír, így a honlapon kalkulált díjtól a személyes megállapodás során bármely irányban eltérhetünk.

Már több mint 24 éve...

24

Tapasztalat, megbízhatóság

Irodánk 2000 május óta foglalkozik ügyviteli szolgáltatásokkal, cégalapítással valamint cégek módosításának, megszüntetésének lebonyolításával illetve számviteli tevékenységgel, adózási tanácsadással.

CÉGALAPÍTÁS, TAPASZTALAT, MEGBÍZHATÓ HÁTTÉR

A cégalapításon kívül vállaljuk cégének ügyvitelét, jogi és számviteli hátterének biztosítását a társaság megszületésétől az esetleges, remélhetőleg időben nagyon távoli megszűnéséig. Az eltelt idő alatt kialakítottuk az Ön számára legkényelmesebb, egyidejűleg leggyorsabb, biztonságos és kiszámítható cégalapítási szolgáltatást, ügyvitelt. Cégek alapítása, módosítása sürgős esetben akár egy nap alatt lebonyolítható. Legyen szó akár cégének átalakulásáról más társasági formába, akár végelszámolásról, állunk rendelkezésére.

Cége számviteli teendőit képzett szakembereink segítségével látjuk el. Tanácsainkért , tevékenységünkért felelősséget vállalunk.

Társadalmi szerepvállalásunk keretében az SOS Gyermekfalvakat támogatjuk.

CÉGALAPÍTÁS infó


CÉGALAPÍTÁS CÉGMÓDOSÍTÁS, VÉGELSZÁMOLÁS

Kiszámíthatóság. Biztonság. Pontosság.

Legyen kezdő vállalkozó, vagy rutinos cégtulajdonos, irodánk cégügyi szolgáltatásai minden bizonnyal elégedetté teszik majd Önt is.
Kedvezményes ajánlataink keresse oldalunkon!
ONLINE CÉGALAPÍTÁS - SKYPE
ONLINE ALAPÍTOTT CÉG

KÖNYVELÉS, BÉRSZÁMFEJTÉS, ADÓTANÁCSADÁS

Irodánk 2000 május óta foglalkozik számviteli szolgáltatásokkal.

Vállaljuk cége számviteli hátterének biztosítását a társaság megszületésétől megszűnéséig.

ÜGYVÉDI IRODA SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CÉGSZOLGÁLTATÁSOK

Több, mint egy évtizede foglalkozunk ügyviteli szolgáltatásokkal, többek között székhelyszolgáltatással.

Nem szerepeltünk - nem is fogunk - a hírekben, irodánk nem cégtemető. Korrekt társaságok számára nyújtunk magas színvonalú szolgáltatást.

ITTHON ÉS KÜLFÖLDÖN SZÁMÍTHAT RÁNK MINDENHOL

Szinte bárhol. Gyorsan. Hatékonyan.

Cégek alapítását és menedzselését vállaljuk a világ számos pontján, ahol irodánkéhoz hasonló színvonalú szolgáltatásokkal támogatjuk Önt.
Tájékozódjon lehetőségeiről a nemzetközi cégalapítás menü alatt.