24már 24 éve
számíthat ránk
ONLINE cégalapítás
! Személyes megjelenés nélküli ONLINE cégalapítás SKYPE távazonosítással

Cégalapítás akár ONLINE, TÁVALAPÍTÁS formában is

Fontos információk - cégalapítás, online távalapítás

Irodánk rendelkezik az elektronikus cégeljáráshoz szükséges minden eszközzel és jogosítvánnyal.

Lehetőség van ONLINE, TÁVALAPÍTÁS / TÁVMÓDOSÍTÁS formában történő eljárásra is! Ezekben az esetekben nincs szükség személyes megjelenésre, skype-on történik a kommunikáció lényegi része.

ONLINE ALAPÍTOTT CÉG is létrehozható, mely személyes megjelenés nélkül is alapítható!

A szerződés távaláírással történő megkötésének technikai feltétele az ügyfelek vonatkozásában:

  • Számítógép webkamerával/laptop/táblagép vagy mobiltelefon Skype alkalmazással (a Skype szoftver bármely operációs rendszerre kiadott, 8.50.0.38 vagy újabb verziója)
  • Internetelérés
Nyomtató, amely alkalmas a szerződések ügyfél általi, jó minőségű kinyomtatására (amennyiben ez nem biztosított, az iratokat postai úton küldjük meg az ügyfél részére)
Online alapított cég esetén szükséges ezen felül az AVDH aláírás lehetősége, mely ügyfélkapuhoz kötött.

Ez az eljárás lényegesen egyszerűbbé és költséghatékonyabbá teszi a cégalapítást és egyéb cégeljárás (pl. változásbejegyzési
eljárás) lefolytatását.

Az eljárás lényege:

•  Az elkészített, aláírt létesítő okiratok, egyéb dokumentumok elektronikus formában kerülnek benyújtásra az illetékes cégbíróság felé.

•  A létesítő okiratot a bírósági cégeljárásról szóló törvény mellékletében található iratminta alapján kell létrehozni, azt kiegészíteni, rendelkezéseiből elhagyni nem lehetséges.

•  Az cégalapítás / online távalapítás - online alapított cég illetéke 0 Ft,

A cégeljáráshoz szükséges dokumentumok, okiratok előkészítése után, ezeknek aláírása egyeztetett időpontban, az eljárásban résztvevő jogi képviselő közreműködésével történik személyesen vagy skype-on keresztül.

Az okiratok Az okiratok aláírásánál a társaság minden tagjának és ügyvezetőjének szükséges az aláírása, személyes megjelenése irodánkban illetve online távalapításnál skype kapcsolaton keresztül

Online alapított cég esetén.nyomtatás nélkül, digitális aláírással és időbélyegzővel ellátva kerülnek az okiratok a Cégbíróságra.

Amit Önnek kell szolgáltatnia:

- a honlapunkon található adatlap hiánytalan és pontos kitöltése - elküldése

•  Személyi azonosítást lehetővé tevő okmányok biztosítása

•  A székhelyként, illetve telephelyként-fióktelepként megjelölt ingatlanok tulajdonosai, haszonélvezői által aláírt, két tanúval hitelesített hozzájáruló nyilatkozat a megjelölt ingatlan használatához. A "Hozzájáruló nyilatkozat" mintája honlapunkon a letöltések menüpontban megtalálható!A cégalapítási / online távalapítási / online alapított cég alapítási folyamat kezdeményezésére két lehetőség nyílik:

- A honlapon található cégalapítási adatlap kitöltésével és elküldésével,

- irodánkban egy személyes találkozás alkalmával, előre egyeztetett időpontban történő konzultáción és adatfelvételen.

Amint az adatlapot elküldte - vagy az adatfelvétel megtörtént - irodánk a lehető legrövidebb időn belül előkészíti a szükséges iratokat, lehetőséget biztosít azok aláírására. Ezzel kapcsolatban munkatársunk jelentkezni fog Önnél a megadott elérhetőségek egyikén.
Az iratok cégbírósághoz történő továbbítására az után kerülhet sor, ha az összes okirat aláírásra került és ügyvédi ellenjegyzéssel ellátott.
A cégadatok irodánk részére való megadásakor kérjük, hogy különösen ügyeljen személyes adatainak pontos szolgáltatására (az igazolványokban szereplő teljes név, lakcímnél emelet ajtó is).

A hatályos TEAOR kódokat (tevékenységi körök listája) megtalálja a LETÖLTÉSEK menüpontban. Ezeket 4 számjegyig bontva kérjük közölni. Az adószámot, cégjegyzékszámot, statisztikai számjelet, esetleges közösségi adószámot tartalmazó Tanúsítványt és a Végzést elektronikus úton küldi meg a Bíróság, amely dokumentumokat megérkezésüket követően haladéktalanul e-mailben továbbítjuk Önnek.

 

Telefonon, munkaidőben bármilyen kérdéssel forduljon bizalommal hozzánk.

Már több mint 24 éve...

24

Tapasztalat, megbízhatóság

Irodánk 2000 május óta foglalkozik ügyviteli szolgáltatásokkal, cégalapítással valamint cégek módosításának, megszüntetésének lebonyolításával illetve számviteli tevékenységgel, adózási tanácsadással.

CÉGALAPÍTÁS, TAPASZTALAT, MEGBÍZHATÓ HÁTTÉR

A cégalapításon kívül vállaljuk cégének ügyvitelét, jogi és számviteli hátterének biztosítását a társaság megszületésétől az esetleges, remélhetőleg időben nagyon távoli megszűnéséig. Az eltelt idő alatt kialakítottuk az Ön számára legkényelmesebb, egyidejűleg leggyorsabb, biztonságos és kiszámítható cégalapítási szolgáltatást, ügyvitelt. Cégek alapítása, módosítása sürgős esetben akár egy nap alatt lebonyolítható. Legyen szó akár cégének átalakulásáról más társasági formába, akár végelszámolásról, állunk rendelkezésére.

Cége számviteli teendőit képzett szakembereink segítségével látjuk el. Tanácsainkért , tevékenységünkért felelősséget vállalunk.

Társadalmi szerepvállalásunk keretében az SOS Gyermekfalvakat támogatjuk.

CÉGALAPÍTÁS infó


CÉGALAPÍTÁS CÉGMÓDOSÍTÁS, VÉGELSZÁMOLÁS

Kiszámíthatóság. Biztonság. Pontosság.

Legyen kezdő vállalkozó, vagy rutinos cégtulajdonos, irodánk cégügyi szolgáltatásai minden bizonnyal elégedetté teszik majd Önt is.
Kedvezményes ajánlataink keresse oldalunkon!
ONLINE CÉGALAPÍTÁS - SKYPE
ONLINE ALAPÍTOTT CÉG

KÖNYVELÉS, BÉRSZÁMFEJTÉS, ADÓTANÁCSADÁS

Irodánk 2000 május óta foglalkozik számviteli szolgáltatásokkal.

Vállaljuk cége számviteli hátterének biztosítását a társaság megszületésétől megszűnéséig.

ÜGYVÉDI IRODA SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CÉGSZOLGÁLTATÁSOK

Több, mint egy évtizede foglalkozunk ügyviteli szolgáltatásokkal, többek között székhelyszolgáltatással.

Nem szerepeltünk - nem is fogunk - a hírekben, irodánk nem cégtemető. Korrekt társaságok számára nyújtunk magas színvonalú szolgáltatást.

ITTHON ÉS KÜLFÖLDÖN SZÁMÍTHAT RÁNK MINDENHOL

Szinte bárhol. Gyorsan. Hatékonyan.

Cégek alapítását és menedzselését vállaljuk a világ számos pontján, ahol irodánkéhoz hasonló színvonalú szolgáltatásokkal támogatjuk Önt.
Tájékozódjon lehetőségeiről a nemzetközi cégalapítás menü alatt.