ONLINE cégalapítás
! Személyes megjelenés nélküli ONLINE cégalapítás SKYPE távazonosítással

Egyszerűsített elektronikus cégeljárás

Fontos információk

Irodánk rendelkezik az elektronikus cégeljáráshoz szükséges minden eszközzel és jogosítvánnyal.

Az egyszerűsített eljárás lényege:

•  Az elkészített, aláírt létesítő okiratok, egyéb dokumentumok elektronikus formában kerülnek benyújtásra az illetékes cégbíróság felé.

•  A társasági szerződést a bírósági cégeljárásról szóló törvény mellékletében található iratminta alapján kell létrehozni, azt kiegészíteni, rendelkezéseiből elhagyni nem lehetséges.

•  Az eljárás illetéke 0 Ft.
· A cégeljáráshoz szükséges dokumentumok, okiratok előkészítése után, ezeknek aláírása egyeztetett időpontban, az eljárásban résztvevő jogi képviselő közreműködésével történik irodánkban, vagy távalapítás esetén az Ön által meghatározott helyen és időben.

Az okiratok Az okiratok aláírásánál a társaság minden tagjának és ügyvezetőjének szükséges az aláírása, személyes megjelenése irodánkban, illetve távalapítás esetén az azonosítás skype kapcsolaton keresztül történik.

Amit Önnek kell szolgáltatnia:

•  Személyi azonosítást lehetővé tevő okmányok

•  A székhelyként, illetve telephelyként-fióktelepként megjelölt ingatlanok tulajdonosai, haszonélvezői által aláírt, két tanúval hitelesített hozzájáruló nyilatkozat a megjelölt ingatlan használatához. A "Hozzájáruló nyilatkozat" mintája honlapunkon a letöltések menüpontban megtalálható!A cégalapítási folyamat kezdeményezésére két lehetőség nyílik:

- A honlapon található cégalapítási adatlap kitöltésével és elküldésével,

- irodánkban egy személyes találkozás alkalmával, előre egyeztetett időpontban történő konzultáción és adatfelvételen.

Amint az adatlapot elküldte - vagy az adatfelvétel megtörtént - irodánk a lehető legrövidebb időn belül előkészíti a szükséges iratokat, lehetőséget biztosít azok aláírására. Ezzel kapcsolatban munkatársunk jelentkezni fog Önnél a megadott elérhetőségek egyikén.

A cégadatok irodánk részére való megadásakor kérjük, hogy különösen ügyeljen személyes adatainak pontos szolgáltatására (az igazolványokban szereplő teljes név, lakcímnél emelet ajtó is).

A hatályos TEAOR kódokat (tevékenységi körök listája) megtalálja a LETÖLTÉSEK menüpontban. Ezeket 4 számjegyig bontva kérjük közölni. Az adószámot, cégjegyzékszámot, statisztikai számjelet, esetleges közösségi adószámot tartalmazó Tanúsítványt és a Végzést elektronikus úton küldi meg a Bíróság, amely dokumentumokat megérkezésüket követően haladéktalanul e-mailben továbbítjuk Önnek.

 

Telefonon, munkaidőben bármilyen kérdéssel forduljon bizalommal hozzánk.

Már több mint 21 éve...

21

Tapasztalat, megbízhatóság

Irodánk 2000 május óta foglalkozik ügyviteli szolgáltatásokkal, cégalapítással valamint cégek módosításának, megszüntetésének lebonyolításával illetve számviteli tevékenységgel, adózási tanácsadással.

CÉGALAPÍTÁS, TAPASZTALAT, MEGBÍZHATÓ HÁTTÉR

A cégalapításon kívül vállaljuk cégének ügyvitelét, jogi és számviteli hátterének biztosítását a társaság megszületésétől az esetleges, remélhetőleg időben nagyon távoli megszűnéséig. Az eltelt idő alatt kialakítottuk az Ön számára legkényelmesebb, egyidejűleg leggyorsabb, biztonságos és kiszámítható cégalapítási szolgáltatást, ügyvitelt. Cégek alapítása, módosítása sürgős esetben akár egy nap alatt lebonyolítható. Legyen szó akár cégének átalakulásáról más társasági formába, akár végelszámolásról, állunk rendelkezésére.

Cége számviteli teendőit képzett szakembereink segítségével látjuk el. Tanácsainkért , tevékenységünkért felelősséget vállalunk.

Társadalmi szerepvállalásunk keretében az SOS Gyermekfalvakat támogatjuk.

CÉGALAPÍTÁS infó


CÉGALAPÍTÁS CÉGMÓDOSÍTÁS, VÉGELSZÁMOLÁS

Kiszámíthatóság. Biztonság. Pontosság.

Legyen kezdő vállalkozó, vagy rutinos cégtulajdonos, irodánk cégügyi szolgáltatásai minden bizonnyal elégedetté teszik majd Önt is.
Kedvezményes ajánlataink keresse oldalunkon!
ONLINE CÉGALAPÍTÁS - SKYPE

KÖNYVELÉS, BÉRSZÁMFEJTÉS, ADÓTANÁCSADÁS

Irodánk 2000 május óta foglalkozik számviteli szolgáltatásokkal.

Vállaljuk cége számviteli hátterének biztosítását a társaság megszületésétől megszűnéséig.

ÜGYVÉDI IRODA SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CÉGSZOLGÁLTATÁSOK

Több, mint egy évtizede foglalkozunk ügyviteli szolgáltatásokkal, többek között székhelyszolgáltatással.

Nem szerepeltünk - nem is fogunk - a hírekben, irodánk nem cégtemető. Korrekt társaságok számára nyújtunk magas színvonalú szolgáltatást.

ITTHON ÉS KÜLFÖLDÖN SZÁMÍTHAT RÁNK MINDENHOL

Szinte bárhol. Gyorsan. Hatékonyan.

Cégek alapítását és menedzselését vállaljuk a világ számos pontján, ahol irodánkéhoz hasonló színvonalú szolgáltatásokkal támogatjuk Önt.
Tájékozódjon lehetőségeiről a nemzetközi cégalapítás menü alatt.