24már 24 éve
számíthat ránk
ONLINE cégalapítás
! Személyes megjelenés nélküli ONLINE cégalapítás SKYPE távazonosítással

Ügyvédek, Ügyvédi iroda

Cégalapítás - ügyvédi Iroda

Dr. Tiszkó István ügyvéd

Pest Megyei Ügyvédi Kamara - XI/1102

székhely: 2400 Budaörs, Szabadság út 140. fsz. 1.

Fiókiroda: 1065 Budapest, Révay utca 10.


Tisztelt Vállalkozók!


A Dr. Tiszkó István Ügyvédi Iroda kiemelten foglalkozik többek között társasági joggal, biztosítási joggal. Felkészült munkatársaink és az évtizedes tapasztalatok partnereink, illetve ügyfeleink számára garanciát jelentenek a sikeres együttműködésre. A Company Express, mint irodánk stratégiai partnere biztosítékot nyújt a jogi szolgáltatásokkal összefüggő adózási, számviteli és egyéb ügyviteli kérdések professzionális megválaszolására és megoldására.

Üdvözlettel:
Dr. Tiszkó István ügyvédA honlap ezen oldalát a dr. Tiszkó István Ügyvédi Iroda, a Budapesti Ügyvédi kamarába 36070218 kamarai azonosítószámmal (Bar ID) bejegyzett, és 5394 számon nyilvántartott (BAR reg. no.) ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján megismerhetőek (www.magyarugyvedikamara.hu). Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza. A honlap ezen része a Magyar Ügyvédi Kamara elnökségének az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001.(IX.3.) számú állásfoglalásának figyelembevételével készült.

Már több mint 24 éve...

24

Tapasztalat, megbízhatóság

Irodánk 2000 május óta foglalkozik ügyviteli szolgáltatásokkal, cégalapítással valamint cégek módosításának, megszüntetésének lebonyolításával illetve számviteli tevékenységgel, adózási tanácsadással.

CÉGALAPÍTÁS, TAPASZTALAT, MEGBÍZHATÓ HÁTTÉR

A cégalapításon kívül vállaljuk cégének ügyvitelét, jogi és számviteli hátterének biztosítását a társaság megszületésétől az esetleges, remélhetőleg időben nagyon távoli megszűnéséig. Az eltelt idő alatt kialakítottuk az Ön számára legkényelmesebb, egyidejűleg leggyorsabb, biztonságos és kiszámítható cégalapítási szolgáltatást, ügyvitelt. Cégek alapítása, módosítása sürgős esetben akár egy nap alatt lebonyolítható. Legyen szó akár cégének átalakulásáról más társasági formába, akár végelszámolásról, állunk rendelkezésére.

Cége számviteli teendőit képzett szakembereink segítségével látjuk el. Tanácsainkért , tevékenységünkért felelősséget vállalunk.

Társadalmi szerepvállalásunk keretében az SOS Gyermekfalvakat támogatjuk.

CÉGALAPÍTÁS infó


CÉGALAPÍTÁS CÉGMÓDOSÍTÁS, VÉGELSZÁMOLÁS

Kiszámíthatóság. Biztonság. Pontosság.

Legyen kezdő vállalkozó, vagy rutinos cégtulajdonos, irodánk cégügyi szolgáltatásai minden bizonnyal elégedetté teszik majd Önt is.
Kedvezményes ajánlataink keresse oldalunkon!
ONLINE CÉGALAPÍTÁS - SKYPE
ONLINE ALAPÍTOTT CÉG

KÖNYVELÉS, BÉRSZÁMFEJTÉS, ADÓTANÁCSADÁS

Irodánk 2000 május óta foglalkozik számviteli szolgáltatásokkal.

Vállaljuk cége számviteli hátterének biztosítását a társaság megszületésétől megszűnéséig.

ÜGYVÉDI IRODA SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CÉGSZOLGÁLTATÁSOK

Több, mint egy évtizede foglalkozunk ügyviteli szolgáltatásokkal, többek között székhelyszolgáltatással.

Nem szerepeltünk - nem is fogunk - a hírekben, irodánk nem cégtemető. Korrekt társaságok számára nyújtunk magas színvonalú szolgáltatást.

ITTHON ÉS KÜLFÖLDÖN SZÁMÍTHAT RÁNK MINDENHOL

Szinte bárhol. Gyorsan. Hatékonyan.

Cégek alapítását és menedzselését vállaljuk a világ számos pontján, ahol irodánkéhoz hasonló színvonalú szolgáltatásokkal támogatjuk Önt.
Tájékozódjon lehetőségeiről a nemzetközi cégalapítás menü alatt.