24már 24 éve
számíthat ránk
ONLINE cégalapítás
! Személyes megjelenés nélküli ONLINE cégalapítás SKYPE távazonosítással

Cégalapítás hírek

Újra a régi átverős trükk...


A Magyar Kereskedelmi és Nyilvántartási Intézet Kft szolgáltatásának értékesítésére egy már ismert ?nem túl etikus ?trükköt igyekszik alkalmazni. Ugyanezzel a korábbiakban már több-kevesebb sikerrel működött a Központi  Adatnyilvántartási  Hivatal Kft is, amelynek működése a hatóságok érdeklődését is felkeltette. A ?marketing? modell már ismert. Pestiesen szólva átverés?

A MKNI, mint intézet szerepelteti magát a levélben, alaposan elkerülve a gazdasági társaság látszatát is. A küldemény minden alaki és formai kellékében megfelel a közhivataloktól megszokott értesítéseknek. Külön figyelmet szenteltek a bírósági végzéseken megszokott ?kapja: címzett, irattár? feliratnak, a címzettet természetesen adószámmal és cégjegyzékszámmal is azonosítják.  A szolgáltató intézet (?) elérhetősége természetesen csak postafiók és egy rendkívüli karbantartás alatt álló honlap. A levélen egy ? felületes szemlélő részére -  valamelyest a magyar címerhez hasonlító ábra is található.

Legfontosabb kiemelni, hogy itt természetesen ?közzétételi díj fizetési KÖTELEZETTSÉG?-ről van szó a levél tartalma szerint.

A levél hátoldalán apró betűkkel és halvány színben megtalálhatóak az Általános Szerződési Feltételek is, amelyből egyértelműen kiderül, hogy ez egy ajánlat, amelynek kifizetése önkéntes és a fizetés révén fogadtuk el. Ez a gyakorlat ? ha valamelyik címzett a részére kiajánlott az összeget el is utalja ? adott esetben, bizonyos feltételek fennállása esetén akár csalásnak is minősülhet.

Maga a levél minden elemében és tartalmában félrevezető. Még gyakorlottak számára is első olvasatra hivatalosnak tűnik.   

Felhívjuk a figyelmét mindenkinek arra, hogy nincs valós fizetési kötelezettség! A fizetést követően előfordulhat, hogy valós ellenszolgáltatást pedig nem is fognak kapni.

Zanyi András, dr. Spránitz Gergely

további aktualitások:

http://companyexpress.blog.hu/


Már több mint 24 éve...

24

Tapasztalat, megbízhatóság

Irodánk 2000 május óta foglalkozik ügyviteli szolgáltatásokkal, cégalapítással valamint cégek módosításának, megszüntetésének lebonyolításával illetve számviteli tevékenységgel, adózási tanácsadással.

CÉGALAPÍTÁS, TAPASZTALAT, MEGBÍZHATÓ HÁTTÉR

A cégalapításon kívül vállaljuk cégének ügyvitelét, jogi és számviteli hátterének biztosítását a társaság megszületésétől az esetleges, remélhetőleg időben nagyon távoli megszűnéséig. Az eltelt idő alatt kialakítottuk az Ön számára legkényelmesebb, egyidejűleg leggyorsabb, biztonságos és kiszámítható cégalapítási szolgáltatást, ügyvitelt. Cégek alapítása, módosítása sürgős esetben akár egy nap alatt lebonyolítható. Legyen szó akár cégének átalakulásáról más társasági formába, akár végelszámolásról, állunk rendelkezésére.

Cége számviteli teendőit képzett szakembereink segítségével látjuk el. Tanácsainkért , tevékenységünkért felelősséget vállalunk.

Társadalmi szerepvállalásunk keretében az SOS Gyermekfalvakat támogatjuk.

CÉGALAPÍTÁS infó


CÉGALAPÍTÁS CÉGMÓDOSÍTÁS, VÉGELSZÁMOLÁS

Kiszámíthatóság. Biztonság. Pontosság.

Legyen kezdő vállalkozó, vagy rutinos cégtulajdonos, irodánk cégügyi szolgáltatásai minden bizonnyal elégedetté teszik majd Önt is.
Kedvezményes ajánlataink keresse oldalunkon!
ONLINE CÉGALAPÍTÁS - SKYPE
ONLINE ALAPÍTOTT CÉG

KÖNYVELÉS, BÉRSZÁMFEJTÉS, ADÓTANÁCSADÁS

Irodánk 2000 május óta foglalkozik számviteli szolgáltatásokkal.

Vállaljuk cége számviteli hátterének biztosítását a társaság megszületésétől megszűnéséig.

ÜGYVÉDI IRODA SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS CÉGSZOLGÁLTATÁSOK

Több, mint egy évtizede foglalkozunk ügyviteli szolgáltatásokkal, többek között székhelyszolgáltatással.

Nem szerepeltünk - nem is fogunk - a hírekben, irodánk nem cégtemető. Korrekt társaságok számára nyújtunk magas színvonalú szolgáltatást.

ITTHON ÉS KÜLFÖLDÖN SZÁMÍTHAT RÁNK MINDENHOL

Szinte bárhol. Gyorsan. Hatékonyan.

Cégek alapítását és menedzselését vállaljuk a világ számos pontján, ahol irodánkéhoz hasonló színvonalú szolgáltatásokkal támogatjuk Önt.
Tájékozódjon lehetőségeiről a nemzetközi cégalapítás menü alatt.